Truckfører til aftenarbejde

Papiruld Danmark A/S har travlt og søger derfor en dansktalende produktionsmedarbejder til vores fabrik i Hillerød med tiltrædelse hurtigst muligt.

Truckfører kører med paller

Hvad skal du lave?

Du skal deltage i produktionen af isoleringsmaterialet Papiruld. Det består i at overvåge vores produktionsanlæg, tømme og læsse lastbiler med truck, fylde op med råvarer som leveres i baller, køre færdige paller på lager mm. Derudover vil der være forefaldende arbejde såsom oprydning og forberedelse af produktionen til næste dag. Du vil være på aftenhold fra ca. 14-22.

Sådan ser en typisk arbejdsdag ud:

Du møder ind kl. 14 sammen med din faste makker. I vil minimum være to medarbejdere på samme vagt. Du får en briefing af morgenholdet, og herefter overtager du og din makker produktionshallen. Der er indlagt et par pauser og en aftenpause. Når arbejdsdagen er slut, skal der gøres status på, hvad der er produceret. 

Hvis du kan sætte hak ved følgende, er du måske vores nye kollega: 

 • Du har god fysik og kan tage fat
  Vi har travlt, og du skal kunne tage fat i produktionen. Du skal sammen med vores øvrige operatører på i alt fem medarbejdere, indgå i den daglige drift. Der er mange små løft i løbet af en arbejdsdag, og vi går mange skridt hver dag. 
   
 • Du tager ansvar
  Du skal kunne tænke fremad, arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver og være god til at samarbejde. Du skal have overblik og selv tage initiativ til at hjælpe, hvor der er behov, når vi har travlt.
   
 • Din baggrund
  Det ikke så vigtigt, hvilken baggrund du har. Men du er rigtig god med en gaffeltruck. Vi bruger både klemtruck og truck med lange gafler. 

Du har truckcertifikat og almindeligt kørekort. Lønpakken ligger på et konkurrencedygtigt niveau, og du får god pensionsordning, sundhedsforsikring og feriefridage med i pakken.  

Sådan ansøger du

Er du vores nye kollega, så send en ansøgning og dit CV til Andreas Jensen på asj@papiruld.dk. Skriv ”Truckfører” i emnefeltet. Vi står og mangler vores nye medarbejder akut, så vi holder løbende samtaler. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Andreas på 28 45 66 05. 

Du kan læse mere om os her på siden.

Papiruld Danmark A/S er i kraftig vækst og har store ambitioner om at blive markedsledere i isoleringsbranchen. Vi producerer det miljøvenlige isoleringsmateriale Papiruld og er eneste danske producent af papirisolering.