Vi søger en marketingkoordinator

Kvinder holder papiruld op til linsen

Brænder du for at sælge bæredygtige produkter? Så kan du være med til at gøre en forskel hos Nviro CBI Papiruld.

Vi er markedsledende distributør af træbaserede, bæredygtige og CO2-besparende isoleringsløsninger. Vi er i kraftig vækst og søger en marketingkoordinator, som skal hjælpe os med at nå ud til vores B2B-kunder, som er tømmerhandler, husbyggere, ingeniører og arkitekter.

Vores produktsortiment består af en lang række isoleringsprodukter bl.a. Isocell papirisolering og Hunton træfiberisolering.

Om jobbet

Du bliver en del af en salgsafdeling, der i det sidste år har oprustet kraftigt for at forblive markedsledere for salg af bæredygtige isoleringsmaterialer. Men vi mangler dig til at få os det sidste stykke vej. Du er lidt af en multikunstner, og det bliver dig, der kommer til at stå for:

  • Opdatere og vedligeholde vores hjemmesider.
  • Tage styringen på vores SoMe-aktiviteter – bl.a. LinkedIn, Facebook og Instagram.
  • Tracking og leadgenerering af potentielle nye kunder.
  • Grafisk opsætning af teknisk dokumentation, annoncer og brochuremateriale i samarbejde med vores interne specialister.
  • Løbende optimering af vores SEO og Ads, i samarbejde med webbureau, så vi rammer vores kunder på den helt rigtige måde.
  • Markedsføring på relevante portaler for byggematerialer og messer mv.

Vi har brug for en generalist med grafisk flair

  • Du har en relevant marketinguddannelse og gerne et par års erfaring, hvor du har prøvet lidt af det hele inden for marketing. Og så kan du både skrive en fængende tekst og sætte en annonce op i Indesign.
  • Du kan nemt navigere i CMS-systemer – vi bruger WordPress og Drupal.
  • Du er vant til at bruge Indesign og Photoshop.
  • Hvis du har erfaring med salg til B2B-kunde, er det en stor fordel. Du skal desuden have lyst til at sætte dig ind i vores tekniske produkter og kundesegmentet.

Vi kan tilbyde dig:

Vi ønsker som udgangspunkt en medarbejder på fuldtid, men der er mulighed for nedsat tid. Du får en god pensionsordning, feriefridage og sundhedsforsikring. Vi er 16 medarbejdere fordelt i hhv. Hillerød og Vildbjerg. Du vil få kontor i Hillerød, men i løbet af foråret flytter vi til nye, flotte lokaler i Roskilde eller omegn.

Sådan søger du

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og kalder derfor til samtaler løbende. Send derfor din ansøgning og dit cv allerede i dag til adm. direktør Jens Engbo Norddal på jno@nviro.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens på 28 45 66 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Nviro CBI Papiruld: Nviro CBI Papiruld er Danmarks førende distributør af træbaserede isoleringsmaterialer. Virksomheden beskæftiger 16 medarbejdere i hhv. Hillerød og Vildbjerg.

Nviro CBI Papiruld er en del af Nordic Wood Industries, som tæller fire virksomheder; Palsgaard Spær, Nviro CBI Papiruld, Lilleheden og Roust Træ. Alle er blandt Danmarks førende producenter og leverandører af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa. Den samlede koncern beskæftiger 550 medarbejdere.