Ingeniør med speciale i byggeri søges til kraftigt vækstende leverandør af papir- og træbaserede isoleringsmaterialer – Roskilde eller Herning

Arkitekt har dialog omkring plantegningerne

Vil du arbejde med bæredygtighed i byggebranchen og være med til sætte CO2-besparende isoleringsløsninger på byggeriets dagsorden? Så får du her en unik mulighed for at bruge dine tekniske kompetencer i en virksomhed i kraftig vækst.

Byggebranchen efterspørger flere og flere CO2-besparende byggematerialer, og Nviro CBI Papiruld har store ambitioner om at blive markedsledere i isoleringsbranchen med fokus på træbaserede, bæredygtige tag- og isoleringsløsninger.

Vi søger derfor en teknisk konsulent, som enten kan sidde på vores kontor i Roskilde eller Vildbjerg ved Herning alt efter, hvor du er bosat i landet.

Vores produktsortiment består af en lang række isoleringsprodukter baseret på cellulose såsom Isocell og Hunton, isoleringsplader, Airtight-produkter, isoleringsmaskiner og meget andet.

Du har solid teknisk baggrund
Som teknisk konsulent bliver det din opgave at holde al teknisk dokumentation opdateret. Du kommer til at rådgive arkitekter, ingeniører og entreprenører med teknisk viden om vores produkter og bliver en del af store udviklingsprojekter. Du bliver en del af et stærkt team og kommer til at referere til vores direktør.

Du kan sætte hak ved følgende:

  1. Du interesserer dig for bæredygtigt byggeri: Du går højt op i bæredygtighed og kan se dig selv bidrage i en virksomhed i konstant udvikling, hvor det går stærkt.  
  • Du er uddannet ingeniør inden for byggeri: Vi leder efter en kandidat med et par års erhvervserfaring. Men er du nyuddannet med relevante studiejobs bag dig, vil du også sagtens kunne passe ind. Eller måske sidder du i dag på en tegnestue, men kunne tænke dig at arbejde i leverandørleddet. Vi sørger under alle omstændigheder for at lære dig godt op i alle vores produkter. 

  • Du har en akademisk tilgang: Din arbejdsdag vil gå med at rådgive byggetekniske folk om specifikke projekter, så det er vigtigt, at du har overblik, er nøjagtig, grundig, præcis og velformuleret, og at du trives med at gå i dybden med tekniske opgaver.
  • Du er en teamplayer: Du er ihærdig og hjælpsom og har lyst til at være en del af organisation som vækster. Du er desuden flydende på dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig

  • Et spændende job med en stejl læringskurve.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Høj grad af frihed til at planlægge din dag selv.
  • 37 timers arbejdsuge.
  • En attraktiv lønpakke med pension, sundhedsordning.
  • Dygtig og hjælpsom organisation i Roskilde og Vildbjerg, som er klar til at hjælpe.

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til direktør Per K. Thomsen på pkt@nviro.dk. Vi håber på ansættelse snarest, men venter også gerne på den rette kandidat. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Per Thomsen på tlf. 20 68 69 94.

Om Nviro CBI Papiruld: Nviro CBI Papiruld er Danmarks førende distributør af træbaserede isoleringsmaterialer. Virksomheden beskæftiger 19 medarbejdere i hhv. Roskilde og Vildbjerg.

Nviro CBI Papiruld er en del af Nordic Wood Industries, som tæller fire virksomheder; Palsgaard Spær, Nviro CBI Papiruld, Lilleheden og Roust Træ. Alle er blandt Danmarks førende producenter og leverandører af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa. Den samlede koncern beskæftiger 550 medarbejdere.

Læs mere om os på: www.nviro.dk