Hvad er papirisolering?

Papiruld er et isoleringsgranulat, som sikrer dig en ensartet isolering, som lukker af for sprækker, hvor varmen ellers kan slippe ud.

Kvinder holder papiruld op til linsen

Isolering med Papiruld sparer dig for en dyr varmeregning.

Det er et isoleringsgranulat, som former sig efter omgivelserne og lægger sig tæt omkring revner og sprækker i den eksisterende isolering. Når sprækkerne dækkes, lukkes alle kuldebroer, som er årsag til, at varmen slipper ud.

Ved efterisolering med Papiruld får huset en ekstra varm dyne omkring sig. Og når kuldebroerne dækkes, betyder det, at du kan skrue ned for varmen. Så sparer du penge på varmeregningen.

En lavere varmeregning betyder flere penge til andre spændende ting for dig og din familie!

Papirisolering er genbrug

Papirisolering produceres af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til massive fibre. Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i over hundrede år.

Isoleringsgranulatet kan anvendes her:

  • Lofter
  • Etageadskillelser
  • Skunke
  • Krybekældre
  • Flade tage
  • Særlige tykke hulmure som findes i lavnergibyggeri

Fordele ved granulat

 

 

Isolering med måtter kan være svære at skære til, så de passer præcis om fx ventilationsrør og spær. Det efterlader revner og sprækker, hvor varmen kan stige op og væk fra de rum, hvor man vil holde varmen inde.

Papiruldsgranulat svøber sig tæt om rørføringer og andre installationer og lukker huller og sprækker effektivt. Det sparer penge på din varmeregning.