Hulmursisolering ved dygtige fagfolk

Med hulmursisolering og isolering af ydervæg kan du nemt nedbringe en høj varmeregning, eller slippe af med træk fra kolde vægge og dermed forbedre indeklimaet.

Varm kaffe i kop, med hvidt garn og strik sweater i en vindueskarm

Gammel isolering i en hulmur kan falde sammen over tid. Derfor kan man, især i ældre huse, opleve kolde områder på indervæggen dér, hvor isoleringen er faldet sammen. Det er kuldebroer, som er årsag til varmetab og en forhøjet varmeregning. Det kan nemt udbedres ved hulmursisolering på dit hus.

Så meget kan du spare på varmen

Ved hulmursisolering kan du spare mellem 2.000 - 7.000 kr. på varmeregningen om året - hvert år - alt efter husets opvarmningskilde, husets størrelse og hvor meget den gamle isolering reelt isolerer.

Sådan udføres hulmursisolering med Papiruld

Ved efterisolering af ydervægge borer vi et hul i fugen mellem to mursten, og fylder isolering ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten.

Når isoleringen indblæses i en hulmur, vil alle hulrum blive fyldt ud med isolering. Derved sikres en effektiv hulmursisolering, som kommer ud i alle hjørner og sprækker af ydervæggen.

Bestil et gratis isoleringstjek her!

Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer, at hele hulmuren er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med en matchende fuge.

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets indervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man isolerer hulmuren. Det er noget, der for alvor kan mærkes på varmeregningen. Men også på husets CO2-udledning, som falder, fordi man bruger mindre energi på at opvarme huset.

Er du i tvivl, om dit hus har brug for hulmursisolering? Klik her og få mere at vide.

Lad os tjekke isoleringen i dit hus og vurdere, om det kan betale sig for dig at få hulmursisoleret.

Bestil et gratis isoleringstjek her!