Isolering af krybekælder

Fryser du om tæerne, og vil du gerne have et dejligt varmt gulv, så dine børn ikke behøver trøjer og sutsko, når de leger i huset?

Isolering til krybekælder

Der slipper meget varme ud gennem en krybekælder. Helt op til en tredjedel af varmen kan være spildt, hvis krybekælderen ikke er tæt og velisoleret. Ved isolering af krybekælder får du varmen tilbage i tæerne - og samtidigt forbedrer du husets indeklima. En krybekælder er en lav kælder, som typisk er mellem 60 cm og 1 meter høje. Krybekældre ses oftest i huse opført før 1960.

Så meget kan du spare på varmen

Med isolering af kælder kan du spare mellem 4.000 - 8.000 kr. på varmeregningen om året - hvert år - alt efter husets opvarmningskilde, husets størrelse, og hvor meget den gamle isolering isolerer i forvejen.

Bestil et gratis isoleringstjek her!


Sådan udfører vi isolering af krybekælder

Når der udføres isolering af kælder tilsættes isoleringsmaterialet en miljøvenlig lim, så den kan hæfte direkte på gulvstrøer og andre konstruktioner. Herefter sprayer vi blandingen op under gulvet nede fra krybekælderen. Ved denne metode former isoleringen sig om fx lægter, så man undgår luftlommer som forårsager træk.

Er der allerede opsat måtter under gulvet i krybekælderen, sørger vi for at fæstne dem til undergulvet for derefter at spraye isolering på, så hullerne i den eksisterende isolering udfyldes.

Lad os tjekke isoleringen i dit hus og vurdere, om det kan betale sig for dig at få isoleret krybekælderen.

Bestil et gratis isoleringstjek her!