Isolering af loft

Er din varmeregning høj, og har du fornemmelsen af at fyre for gråspurvene? Så har du nok ikke tilstrækkelig loftisolering.

Isolering af loft

Det kan nemt udbedres. Efterisolering af loft med papirisolering er effektivt, fordi kuldebroer fjernes og varmeregningen bliver mindre.

Så meget kan du spare på varmen

Ved isolering af loft kan du spare mellem 3.000 - 6.000 kr. på varmeregningen om året - hvert år -  alt efter husets opvarmningskilde, husets størrelse, og hvor meget den gamle isolering isolerer i forvejen.

Loftisolering med papirisolering

Ved efterisolering af loft blæses isolering løst ud på loftet. Ligger der loftisolering i forvejen, blæses papirisoleringen oven på den eksisterende isolering så revner og sprækker i den eksisterende isolering, bliver fyldt op og dækket af et nyt lag isolering. Det er en effektiv måde at fjerne kuldebroer, som er årsagen til varmetab.

Der kan være flere årsager til, at et loft er dårligt isoleret. Måske er det eksisterende isoleringslag ikke tykt nok efter dagens standarder, som er min. 300 mm. Eller isoleringsarbejdet kan være dårligt udført, så der er revner og sprækker i isoleringen. Eller måske bliver loftet brugt til opbevaring, og flyttekasser har trykket loftisoleringen sammen, så den reelle isolerende effekt er langt ringere end antaget.

I langt de fleste tilfælde kan det udbedres med effektiv loftisolering, og resultatet bliver en lavere varmeregning og et bedre indeklima.

Lad os tjekke isoleringen i dit hus og vurdere, om det kan betale sig for dig at få loftisoleret.

Bestil et gratis isoleringstjek her!