Efterisolering af dit loft med Papiruld – gør-det-selv

At isolere dit loft er den nemmeste måde at spare penge på din varmeregning. Det koster ofte mindre at isolere, end man skulle tro. Og gør du det selv med Isolet papiruld, sparer du håndværkerens timeløn. 

Tømrermester Ludvigsen på arbejdsbordet

Det er supernemt at isolere selv med Isolet papiruld.

3 trin til efterisolering af dit loft

1. Planlæg og mål op
Mål loftets areal og undersøg tykkelse og stand af den nuværende isolering. Normalt efterisoleres op til 300 mm. Ved efterisolering med papiruld er der ikke behov for dampspærre. Men er der allerede én, kan du blot lade den ligge. Du skal huske at sikre ventilation i loftrummet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe og få vejledning på 97 12 65 00

2. Beregn mængde og køb papiruld
Brug beregneren herunder, og køb det antal poser med Isolet papiruld, du har behov for. Én pose rækker til 2,8 m² i 100 mm tykkelse. Du kan købe Isolet papiruld i din lokale tømmerhandel.

Beregn forbrug af Papiruld Isolet

mm

3. Isolér dit loft
Posen med Isolet papiruld vejer kun 10 kg og er derfor let at bære op på dit loft. Papiruld er pakket løst i posen. Lav snit på posen, og ryst Isolet papiruld ud af posen oven på den eksisterende isolering. Fordél i et jævnt lag.

Her kan du også selv isolere med Isolet papiruld:

•    Loft, der skal isoleres
•    Skunk, der skal fyldes
•    Sprække, der skal dækkes
•    Revne, der skal tætnes

Det siger vores gør-det-selv kunder:

"Det tog kun 1½ time at isolere 80 m² gulv"
“Jeg har sammenlagt brugt 1 ½ time på selv at isolere 80 m² åbent loft i 140-150 mm tykkelse. Det var super nemt at ryste ud af posen og fordele i spærfagene. Jeg brugte bagenden af en kost til at fordele isoleringen mellem spærene og til at jævne det ud. Det er rart at have i hænderne, og klør ikke, hvilket var det absolut vigtigste for mig,” siger Jørgen Ulrich.

”Det er nemt og lækkert at arbejde med”
“Har lige modtaget 3 paller i dag. Hold nu kæft hvor er det nemt og lækkert at arbejde med. Vi slog lige en masse “300mm” streger på spærene, og så er det ellers bare at hælde ud og lige rette det pænt til. Glæder mig til at se et drastisk fald på varmeregningen,” siger Jesper Pedersen.

”60 poser på 2 timer” 
“Har lige isoleret med 60 poser – super nemt og tog vel kun ca 2 timer,” siger Henrik Handberg Westermann.

”Klar til vinter”
“Så er vi klar til vinter med Isolet – bare på 2 timer til 140 m². Det er meget nemt at gøre med,” siger Burhan Ozturk

Isolet brochure