Om Nviro

I en branche med mange spillere, ser vi os selv som den seriøse leverandør på markedet af isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri.

Kvinde holder plante i hænderne

Nviro er resultatet af fusionen mellem CBI Danmark og Papiruld Danmark. Vores fokus på miljø slår igennem i vores firmanavn Nviro, der er en sammentrækning af det engelske ord ”environment”, som betyder miljø eller omgivelser på dansk. Vores fokus på miljøet og vores omgivelser er netop udgangspunktet i arbejdet med effektive isoleringsløsninger.

Nviro er Danmarks stærkeste leverandør af isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri.

Vores mere end 30 år i branchen har sikret os stor viden og erfaring inden for isoleringsløsninger. Vi har samlet branchens mest kompetente kræfter, som du frit kan trække på, når du sidder med et projekt, der skal projekteres,

Vi forhandler gennemtestede produkter og kan dokumentere deres egenskaber. Du får adgang til den nyeste viden og de bedste produkter på markedet, og miljøet kan nyde godt af vores isoleringsløsninger.

Vores isoleringsprodukter kan bruges til lofter, tage, etageadskillelser og krybekældre.

Vores produktpalette består af:

  • Papirisolering i granulat fra Isocell
  • Træfiberisolering i granulat og batts fra Hunton
  • Nviro Isolet celluloseisolering
  • Isoleringsmaskiner og tilbehør fra Isoblow

Vi har salgskontorer i Vildbjerg og Roskilde.

En del af Nordic Wood Industries

Nviro er en del af koncernen Nordic Wood Industries, som er en af Danmarks førende producenter og leverandører af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa.

Koncernen består af virksomhederne Palsgaard Spær, Nviro, Lilleheden, Roust Element, Roust Spær, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie.

Tilsammen beskæftiger Nordic Wood Industries over 550 medarbejdere med en samlet omsætning på mere end 800 mio. kr. Koncernens selskaber og produktionsfaciliteter er i dag fordelt på ni lokationer i ind- og udland.

Code of Conduct

Som en del af koncernen Nordic Wood Industries, er der udarbejdet en Code of Conduct for at tydeliggøre koncernens værdier og retningslinjer.

I vores Code Of Conduct kan du læse, hvilke retningslinjer vi arbejder med for at skabe en god arbejdsplads, og hvilke krav Nviro stiller til samarbejdspartnere og underleverandører.