Papiruld Danmark opruster proaktivt på privatmarkedet

Med tilgangen af tre nye sælgere samt en mødekoordinator er Papiruld Danmark nu endnu bedre rustet til at imødekomme behovet for solid rådgivning og bæredygtige materialer på privatmarkedet.

Holdmøde foran isolerings materialer

Coronakrisen er gået fra nedtur til regulær himmelflugt på landets byggepladser, hvor ikke mindst de private bygherrer driver efterspørgslen på materialer til nybyg såvel som renovering. Med tilgangen af tre nye sælgere samt en mødekoordinator er Papiruld Danmark nu endnu bedre rustet til at imødekomme behovet for solid rådgivning og bæredygtige materialer på privatmarkedet.

Byggeriet har i den grad fløjet under Coronakrisens radar. Ifølge dugfriske tal fra Danmarks Statistik melder branchens aktører således om fyldte ordrebøger og mangel på arbejdskraft i stedet for hjemsendte medarbejdere og lukningstruede virksomheder. Ifølge erhvervsorganisationen DI Dansk Byggeri skyldes jobfesten og byggeboomet bl.a. fremrykningen af mange af Landsbyggefondens renoveringsaktiviteter, samt ændringerne til kommunernes anlægsloft, som blev suspenderet i 2020 og løftet i 2021. 

Tendensen har i den grad kunnet mærkes hos Papiruld Danmark, der er den eneste danske producent af papirisolering. Samtidig oplever man, at efterspørgslen på bæredygtige isoleringsmaterialer ikke mindst er i fremgang hos de mange boligejere, der eks. har investeret pengene fra de aflyste ferier i renovering af huset. Derfor har Hillerød-virksomheden valgt at opruste med tre energivejledere samt en mødebooker. Udover generel kontakt til privatkunderne får de nye medarbejdere til opgave at styrke virksomhedens support og service over for det landsdækkende isolatør-netværk. 
Proaktivitet skal booste markedsposition 

– Vi har foretaget denne oprustning, fordi vi tror på fremtiden og i høj grad har mærket den generelle fremgang på privatmarkedet, som vi ønsker at tage en endnu større del af. Men i stedet for at levere leads og kundekontakter til vores netværk af isolatører, tager vi nu skeen i egen hånd som både producent og udførende. Fremover besøger vi derfor selv bygherrerne, foretager de nødvendige opmålinger og lukker ordrerne. 

Sådan lyder det fra adm. direktør Jens Engbo Norddal, som konstaterer, at det nu er slut med blot at vente på at blive opsøgt af kunderne.     

– Vi mærker generelt en voksende efterspørgsel på materialer, der giver effektiv isolering med det mindst mulige CO2-aftryk. Oprustningen sker således for at skærpe og udbygge vores position på privatmarkedet gennem øget proaktivitet og ved at sikre, at samtlige leads og kundehenvendelser bliver samlet op og fulgt til dørs. Med tilgangen af de nye kolleger, der også skal yde generel support til tømrermestre og isolatører, er vi sikre på at kunne holde os på forkant med efterspørgslen på papiruld hos alt fra husejere til andels- og lejerforeninger, fortsætter han. 

Ansættelsen af de tre energivejledere har fundet sted ved årsskiftet. I januar måned kunne Papiruld Danmark således byde tidligere salgskonsulent Flemming Christian Jensen velkommen. Udover fire års erfaring hos Carl F har han været ansat som sælger hos bl.a. Würth Danmark, Medings Tømmerhandel og Fischer.  

Samtidig tiltrådte Thomas Skov som energivejleder. Han har en fortid som ekstern sælger hos Stark Vejle og har herudover været ansat hos flere trælaster. Derudover er tidligere projektleder Kenneth Dahl, der udover en fortid hos Frede D Nielsen også har arbejdet som bl.a. tømrer og køkkenmontør, tiltrådt hos Papiruld Danmark.  

De tre energivejledere har desuden fået selskab af Per Skyum, der som ny mødekoordinator får til ansvar at booke gratis isoleringstjek for dem.