Udadvendt BtB distriktssælger søges

Vi søger en udadvendt distriktssælger med et "hunter-gen" til opsøgende salg på Sjælland og Fyn.

Nviro CBI Papiruld er i kraftig vækst og er markedsledende distributør af træbaserede bæredygtige isoleringsløsninger.

Vi søger en udadvendt distriktssælger til opsøgende salg på Sjælland og Fyn.

Vores produktsortiment består af en lang række isoleringsprodukter bl.a. Isocell papirisolering og Hunton træfiberisolering, undertag – og vindspærreplader fra Agepan, Airtight dampbremser og alt i tilbehør hertil, Isowind ventilationsplader samt Isoblow isoleringsmaskiner.

Om jobbet

Som distriktssælger bliver det din opgave at vækste vores salg til forhandlere på Sjælland og Fyn. Vi har samhandelsaftaler med de førende tømmerhandlere, men det bliver din opgave at udvide til flere.

Du vil også skulle varetage opsøgende salg til tømrermestre, isolatører, mindre husbyggere og i en vis udstrækning til entreprenører. Derudover skal du rådgive vores nuværende kunder om anvendelsen af vores produkter og løsninger, ligesom du vil blive fast kontaktperson for vores ca. 50 isolatører fordelt på Sjælland og Fyn. Du bliver en del af et stærkt salgsteam og kommer til at referere til vores salgschef.

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af en salgsafdeling, der i det sidste år har oprustet kraftigt for, at vi kan forblive markedsledere for salg af bæredygtige isoleringsmaterialer. Vores nye kollega skal kunne tjekke disse bokse af:

  • Du har en brancherelateret baggrund: Du sidder måske i dag som sælger i et tilsvarende job fx i en tømmerhandel. Det kan også være, at du er tømrer eller lignende, men gerne vil skifte spor og prøve kræfter med salg. Du må endvidere gerne besidde en teknisk viden.
  • Du er den fødte sælger, og det motiverer dig at ”vinde”: Din vigtigste egenskab er, at du har lyst til at sælge. Din baggrund gør, at du har en forudsætning for at lære isoleringsfaget at kende – og så skal vi nok lære dig alt, hvad der er vide om bæredygtige isoleringsmaterialer.

  • Du er sympatisk, udadvendt og vedholdende: Du bliver vores ansigt udadtil og bliver kontaktperson for vores kunder. Du skal derfor være sympatisk og have talegaverne i orden. Du giver ikke op, men er ihærdig og god til at følge op på de bolde, som du har sat i spil.

  • Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt: Du kommer til køre en del på landevejen. Det er derfor vigtigt, at du kan planlægge din dag, så du besøger flest mulige kunder.

Vi kan tilbyde dig:

  • Pensionsordning, feriefridage og sundhedsforsikring.
  • Firmabil, mobiltelefon og et rullende kontor.
  • Dygtige og hjælpsomme kolleger med stor erfaring, både internt og eksternt.
  • Vi har kontor både på Sjælland og i Jylland.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og holder derfor samtaler løbende, og vi ansætter, når den rigtige person er fundet. Vi håber på ansættelse – 1.1.2022 eller 1.2.2022 (eller efter aftale).

Sådan søger du

Lyder det som noget for dig, men gerne vil vide mere inden du sender en ansøgning, så kontakt adm. dir. Jens Engbo Norddal på 28 45 66 03 / jno@nviro.dk eller salgschef Steen Schøler på 51 94 12 88 / ssc@nviro.dk.

Send din ansøgning sammen med dit cv.

Vi glæder os til at høre fra dig.