Alkes Have

René Girsel Gjerløv og Michael Fabrin Clausen var i dag på byggepladsbesøg på projektet Alkes Have, hvor der var høj stemning over arbejdet med Hunton Nativo® træfiberisolering 🙌
 
Boligfællesskabet Alkes Have består af 40 lavenergiboliger, hvor der er et stort fokus på sammenhold og fællesskab. Vores gode trækolleger Palsgaard Spær har allerede leveret vægrammer samt dæk- og tagmoduler, og forleden kunne vi levere isolering til det indvendige installationslag. Der blev leveret cirka 2.000 kvadratmeter Hunton Nativo® isoleringsmåtter til Leon Hoffbeck fra Canbyg ApS, som står for byggeriet 🛠
 
Det var fantastisk at se den positive tilgang til at arbejde med Huntons produkter og ikke mindst det veludførte arbejde på projektet.
 
Du kan læse mere om projektet her: https://alkes-have.dk/