Nyt isolatørkoncept skal sikre topkvalitet i biobaserede isoleringsløsninger

Den biobaserede isoleringsleverandør Nviro har udviklet et helt nyt kvalitetskoncept kaldet ISOLATØRERNE. Konceptet har til formål at samle et stærkt netværk af certificerede isolatører inden for biobaseret isolering og dermed sikre den højeste kvalitet, når der isoleres med biobaserede isoleringsløsninger i både privat- og erhvervsbyggeprojekter.

Hvordan vælger man den rigtige isolatør til netop den opgave, man står med? Og hvordan kan man være sikker på, at isolatøren har den nyeste viden? Det har Nviro fundet løsningen på. Isoleringsleverandøren har nemlig udviklet et nyt kvalitetskoncept, ISOLATØRERNE, som har til formål at samle de bedste isolatører i hele Danmark og certificere dem inden for biobaseret isolering.

Med konceptet ønsker vi at skabe et fællesskab med kvalitet som nøgleord. Vi vil til enhver tid kunne stå inde for kvaliteten i isoleringsprocessen og kende hver en isolatør, så kunderne – uanset om der er tale om en privat opgave, en erhvervssag eller et stort byggeprojekt – kan finde en isolatør, der passer til netop den opgave, de står med. Formålet med ISOLATØRERNE er således at stå stærkere som gruppe, når det handler om kvalitet, siger Carsten Lundh Olesen, der er administrerende direktør hos Nviro, og tilføjer:

– Når man vælger en isolatør fra vores koncept, vælger man, ud over en af landets bedste, også en isolatør, som har opnået en certificering i brugen af vores produkter, og som vi hele tiden sørger for har den nyeste viden på markedet inden for teknik, produkter og lovgivning. Alle kunder skal føle sig trygge, når de vælger en certificeret Nviro-isolatør, og det er denne tryghed, som vi netop kan tilbyde igennem konceptet.

Gavner både isolatør og kunde

En af de isolatører, der er en del af konceptet, er Klaus Lund fra tømrer- og snedkerfirmaet Børge Jacobsen A/S. Klaus Lund er projekt-isolatør i Jylland og er begejstret for, at der nu er kommet et koncept, som stiller krav til den enkelte isolatør og sikrer kvaliteten i markedet:

Der er rigtig mange fordele ved at være en del af ISOLATØRERNE. For det første får vi et stærkt netværk og et tæt samarbejde med Nviro, hvilket betyder, at vi hele tiden er opdateret på produkterne og tilbydes kurser inden for biobaseret isolering. Dernæst stiller konceptet skærpede krav til isolatørerne og deres arbejde. Alle kan i princippet blæse isolering ind, men det kræver viden og erfaring at gøre det rigtigt, og det er konceptet med til at sikre, siger Klaus Lund og fortsætter:

– Med konceptets krav betyder det også, at kunderne får en isolatør, der har den rette uddannelse og står for kvalitet. På den måde gavner konceptet både isolatøren ved at tilbyde et stærkt netværk, faglig sparring og uddannelse, samtidig med at kunden får garanti for, at arbejdet er udført af en certificeret isolatør med gode produkter – og det er unikt for markedet.  

Foruden uddannelse og høje krav til den enkelte isolatør stiller Nviro også et skræddersyet kvalitetssikringssystem til rådighed, således det er muligt for isolatøren at levere kvalitetssikringsrapporter, der dokumenterer arbejdets udførelse.

Læs mere om Isolatørerne her: www.isolatoerne.nviro.dk.