Biobaserede isoleringsløsninger kan med fordel indtænkes i transformationsprojekterNviros ISOCELL celluloseisolering er et effektivt isoleringsprodukt til mere klimavenlige byggerier og egner sig godt til transformationer af eksisterende byggerier med sine gode fugt-, brand- og installationstekniske egenskaber.

ISOCELL kan blandt andet anvendes i byggerier, hvor øverste bærende gulv ligger op til 12 meter over terræn, til indvendige og udvendige efterisoleringer, isolering af skillerumsvægge, isolering under gulve samt isolering over nedhængte lofter.

Som et plus tilpasser isoleringsmaterialet sig skævheder ved indblæsning og er dermed med til at give fleksibilitet til komplekse isoleringsopgaver med skæve vægge og materialeovergange, som ofte kan være forbundet med transformationsprojekter 👏

Billedet viser de gode tilpasningsmuligheder til eksisterende og skæve bygningsdele. Hvis I vil høre mere om mulighederne for at anvende biobaserede isoleringsløsninger i transformationsprojekter, er I velkommen til at kontakte os på info@nviro.dk eller telefon 97 12 65 00.