Nviro samarbejder med ejendomsselskabet Home.Earth om at udvikle et nyt byggesystemSammen med flere af selskaberne i vores koncern Nordic Wood Industries skal vi være med til at udvikle, afprøve og industrialisere et nyt cirkulært biogent byggesystem. Byggesystemet skal hjælpe med at sænke byggebranchens CO2-udledning ved at bygge i biobaserede materialer, anvende upcyclede produkter og ved at bygge cirkulært.

Vi glæder os til samarbejdet og ikke mindst til at fremme anvendelsen af biobaserede materialer i byggeriet sammen med Home.Earth, WE BUILD DENMARK, EU, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, a:gain (again), Scandi Byg, Nordic Wood Industries, Lilleheden A/S, Roust Element A/S og EFFEKT! 👏

Closing the Loops, som det nye partnerskab er en udløber af, realiseres sammen med We Build Denmark og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. EU medfinansierer Closing the Loops og dermed også det nye partnerskab.

Læs mere om samarbejdet her