Træfiberisoleringens verden

Et kig ind i træfiberisoleringens verden sammen med CPH Village 

I sidste uge havde vi fornøjelsen af at besøge vores kollegaer i Hunton Fiber i Norge sammen med CPH Village.

CPH Village arbejder for at opføre og drive mere bæredygtige studieboliger og samarbejder blandt andet med os omkring projektet ’Village Generation 6’, hvor der skal bygges med biobaserede materialer. Det indebærer blandt andet isolering med Hunton Nativo® træfiberisoleringsbatt og Hunton Vindtæt™ vindspærre.

I den forbindelse har CPH Village gennemført og bestået brandtests af en biogen REI60 vægkonstruktion til etageboligbyggeri. Derfor tog Michael Fabrin Clausen samt Søren Løgager Nielsen og Magnus Emanuel fra CPH Village turen nordpå sammen for at se nærmere på Huntons produktionsfaciliteter og blive klogere på de biobaserede isoleringsløsninger.