PEFC-certificeret træ er den vigtigste råvare i vores norske Hunton Nativo isoleringsprodukte


I løbet af de sidste hundrede år er mængden af skov i Norge tredoblet, hvilket muliggør bæredygtig fældning af træ. PEFC-ordningen, som er verdens største skovcertificeringssystem, sikrer, at skoven drives på en bæredygtig måde herunder krav til at bevare biologisk mangfoldighed, tage hensyn til friluftslivet og sikre genplantning af ny skov efter hugst.

Vores træfiberisolering Hunton Nativo kommer fra Norge og består af 100 % PEFC-certificeret træflis. PEFC-certificeret træ er den vigtigste råvare i vores norske Hunton Nativo isoleringsprodukter.

I løbet af de sidste hundrede år er mængden af skov i Norge tredoblet, hvilket muliggør bæredygtig fældning af træ. PEFC-ordningen, som er verdens største skovcertificeringssystem, sikrer, at skoven drives på en bæredygtig måde herunder krav til at bevare biologisk mangfoldighed, tage hensyn til friluftslivet og sikre genplantning af ny skov efter hugst.

Vores træfiberisolering Hunton Nativo kommer fra Norge og består af 100 % PEFC-certificeret træflis.

Læs mere om produktet her