Ejendomsselskab

Et privatejet ejendomsselskab udfører selv isoleringsarbejde med Papiruld på deres i alt 350 ejendomme. De har egne håndværkere ansat og kan spare tid og penge ved at uddanne egne folk til at isolere.

Mand igang med isolering af hulmur

Boserup Ejendomsadministration A/S er et privatejet boligselskab, der ejer mellem 350-400 ejendomme, som typisk indeholder 4-20 lejemål. De står selv for vedligeholdelsen af bygningerne og har derfor egne malere, tømrere og vvs’ere.

Udfordringen for ejendomsselskabet har været, at de ejer en ældre boligmasse, som ofte ikke er isoleret særligt godt. De var derfor på udkig efter et isoleringsmateriale, som de selv kan installere uden at skulle hyre eksterne folk til at udføre arbejdet.

Valget faldt på Papiruld og Papiruld Danmark A/S, fordi ejendomsselskabet lægger vægt på, at alle services er samlet hos én samarbejdspartner. De har mulighed for at købe Papiruld, isoleringsmaskine, tilbehør hertil og få udført service på maskinen ét og samme sted. Derudover er det vigtigt for Boserup Ejendomsservice, at der er tilknyttet en teknisk afdeling, som kan kontaktes for support. Samtidigt indgår det i aftalen, at oplæring af isoleringsfolk sker på ejendomsselskabets egne ejendomme.

Isoleringsarbejdet kan ofte udføres på én dag, hvilket er en afgørende tidsfaktor.

Den store gevinst mærker lejerne i form en mindre varmeregning samtidigt med, at ejendommene bliver mere attraktive for ejendomsselskabet at udleje.