Helsingør Kommune

Helsingør Kommune ønsker at energioptimere alle deres bygninger inden for en årrække. Aktivitetscentret Hamlet havde en uisoleret krybekælder, der blev isoleret med Papiruld tilsat lim - kaldet wet-spray.

Hamlet bygning

Aktivitetscenter Hamlet i Helsingør havde en uisoleret krybekælder under den del af bygningen, der er indrettet som sy-rum for aktivitetcentrets brugere. Løsningen blev isolering med wet-spray under gulvet.

Wet-spray er Papiruldsgranulat tilsat en særlig miljøvenlig lim-blanding, så den kan hæfte direkte på gulvstrøer og andre konstruktioner. Wet-spray er derfor særdeles effektiv, hvis man oplever træk hen over gulvet eller vil undgå at gulvet føles koldt at gå på.

Aktivitetscenter Hamlet fik isoleret i alt 200 m² krybekælder. Der er anvendt en helt ny teknik til denne opgave, der gør det muligt at fæstne Papiruld i 200 mm tykkelse.

Isoleringsarbejdet er udført af Papiruld Nordsjælland, som er en del af Papiruld Danmark A/S og autoriseret isolatør i Nordsjælland. Opgaven er udført for Vida Byg og tog 14 dage at udføre.