Sønderparken i Fredericia

Bæredygtig isoleringsløsning

mørk facade på bygning Søndermarken i Fredericia

Boligkontoret Fredericia renoverer i løbet af 2013 – 2015 afdelingens boliger i Sønderparken, Fredericia.

Projektet omfatter gennemgribende renovering af boligerne; herunder 2 x 6000 m2, hvor der er valgt en bæredygtig isoleringsløsning med Isocell papirisolering leveret af CBI Danmark.

Byggeri i flere etaper

Isoleringsarbejdet har været udført i etaper a´ ca. 250 m2, hvor taget har været fjernet. Der er isoleret ovenpå eksisterende mineraluld.

Der er leveret i alt ca. 110 ton papirisolering til projektet, hvor Rambøll Danmark A/S varetager bygherrerådgivningen, Aarhus Arkitekterne A/S varetager arkitektrådgivningen og Kristine Jensens Tegnestue AP varetager landskabsarkitektrådgivningen.

Byggearbejdet og selve isoleringsdelen er udført af vore dygtige certificerede isolatører Hansson og Knudsen A/S, som varetager hovedentreprisen.

Fordelagtig isoleringsmetode

Papirisoleringen er brugt til effektiv isolering mellem spær og tænger; og har udjævnet huller i gammelt nedtrådt isolering. Der har ikke været spild eller afskær, som skal transporteres væk.

Isoleringsopgaven har kunnet udføres uden at isoleringspakker har skullet transporteres op på taget, da udblæsningen foregår via indblæsning med slanger fra isoleringsmaskine, som står i en trailer. Ligeledes er isoleringsopgaven løst hurtigt og effektivt og med lavt mandskab.