Tagrenovering

Tagrenovering af 19 boligblokke i Ballerup

isolering af loft med papiruld

Et tagrenoveringsprojekt i Ballerup fører til 20.000 m2 efterisolering med ISOCELL papirisolering. Isoleringen leveres af CBI Danmark i forbindelse med AAB’s tagrenovering af 19 i alt boligblokke.

Hos CBI Danmark har vi leveret ISOCELL papirisolering i forbindelse med AAB’s tagrenovering og efterfølgende efterisolering af tagrummene på 19 boligblokke i Ballerup.

Med udgangspunkt i AAB’s filosofi om at ville tilbyde det bedst mulige hjem og miljø til deres beboere anså CBI Danmark ISOCELL papirisolering som værende den bedste løsning. Denne har nemlig, ud over en rigtig god isoleringsevne, også en grøn profil skabt på grundlag af gårsdagens aviser. Et ægte genbrugsprodukt, der vinder voldsomt ind på markedet i disse genbrugstider, og samtidigt et isoleringsprodukt, der skåner miljøet for CO2.

Kuben Management A/S har varetaget bygherre- og arkitektrådgivningen på opgaven, hvilket vi ser som en optimal løsning, da virksomheden vægter miljømæssig ansvarlighed og innovativ forbedring som værende vigtige hovedværdier. Værdier, som vi føler stor erkendelse ved at blive sat i forbindelse med.

Nyegaard Sørensen A/S er hovedentreprenør på projektet, og med deres over 25 års erfaring inden for boligbyggeri og -renovering, er vi sikre på, at projektet vil blive styret med professionalisme og kvalitet.

Selve udførelsen af isoleringen er lagt i hænderne på en af vores dygtige certificerede isolatører fra det landsdækkende netværk.

I alt isoleres der ca. 7.000 m2 med 200 mm, og der skal isoleres ca. 13.000 m2 med 400 mm. Dette fører til samlet ca. 185 tons ISOCELL på lofterne i Hedeparken i Ballerup til glæde og gavn for boligblokkenes beboere.